Brand:COSRX

HONEY GLOW KIT – 3 step

 25.89

30 ml / 15 ml / 10 ml

A COSRX Honey Glow Kit egy Full Fit Propolis Synergy Toner, Full Fit Propolis Light Ampoule és Full Fit Propolis Light Cream termékből álló teljes körű készlet, amelyet szakértők alakítottak ki a bőr táplálására és revitalizálására.

Propolisz kivonatot tartalmaz mindhárom termék, így segít biztosítani, hogy bőröd egészséges és védett maradjon. Azok, akik száraz, sérült vagy irritált bőrrel küzdenek, nem kell tovább keresniük. Ez a legkiválóbb 3 lépéses készlet a COSRX-től.

Készleten (utánrendelhető)

A Fekete Méhpropolisz nyugtatja és gyógyítja a sérült bőrt, enyhíti a vörösséget, és természetes hidratálóként revitalizálja, puhábbá és simábbá teszi a bőrt. Kis kiszerelésben, 30 ml, 15 ml és 10 ml üvegcsékben kapható, így ideális készlet mindazoknak, akik utazni szándékoznak, vagy akik ki szeretnék próbálni a COSRX Propolisz sorozatát anélkül, hogy elköteleznék magukat a teljes méretű termékek mellett.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK

  • Természetes Propolisz – Fekete Méhpropolisz sorozat: Tápanyagok és antioxidánsok kombinációja, amelyek puha és rugalmas bőrtextúrát eredményeznek. (Toner – 72,6%, Ampulla – 83,25%, Krém – 65,69% propoliszt tartalmaz)

HOGYAN HASZNÁLD?

Full Fit Propolis Synergy Toner 30 ml

Oszlass el a termékből megfelelő mennyiséget a tenyereden, majd óvatosan vidd fel az arcodra. Az optimális felszívódás érdekében gyengéden ütögesd be a terméket a bőrbe.

Full Fit Propolis Light Ampoule 10 ml

Ezt a 3 részes készlet második lépéseként alkalmazd. Gyengéden masszírozd be a Light Ampoule-t a bőrödbe, és paskold be a jobb felszívódás érdekében.

Full Fit Propolis Light Cream 15 ml

Utolsó lépésként a Light Creamet egyenletesen vidd fel az arcra, gyengéden ütögesd be a jobb felszívódás érdekében.

Összetevők

További információk

Tömeg55 g

Brand

COSRX

A COSRX-et 2013-ban alapította Jeon Sanghoon. Egy év leforgása alatt termékeik nagy feltűnést keltettek a nemzetközi bőrápoló piacon, és az ügyfelek kézzelfogható eredményekről számoltak be. Egyszerű csomagolásuk, a problémamentes formulák és a megfizethető termékek változást hoztak a természetes bőrápolásban. [fe_widget]

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HONEY GLOW KIT – 3 step” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük