Brand:COSRX

Advanced Snail Mucin Gel Cleanser

 19.15

150 ml

A COSRX Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser professzionális módon tisztítja és revitalizálja a bőrödet, hatékonyan eltávolítva a szennyeződéseket, miközben egyenletes bőrtónust biztosít.

A bőr alapos hidratálására a COSRX Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser 10 000 ppm csiganyálka kivonatot használ tápláló formulájában. Búcsút inthetsz a bőrpírnek és gyulladásnak, ha a COSRX Advanced Snail Mucin Power Gel tisztítóját használod!

Készleten (utánrendelhető)

A COSRX Advanced Snail Mucin Power Gel Cleanser mélyen tisztít anélkül, hogy sértené a bőr védőrétegét, így biztosítva, az irigylésre méltóan sima bőrképet. Gyógyító és regeneráló hatású, és számos tápláló összetevővel készült annak érdekében, hogy valóban igazi védelmet nyújtson a bőrnek.

Használatkor mini buborékok jönnek létre, amelyek biztosítják, a szennyeződések hatékony eltávolítását. Még a nehezen tisztítható területekről is, mint a szemöldök közötti rész. A termék hipoallergén teszten is átesett, így ideális még a legérzékenyebb bőrtípussal rendelkezők számára is.

HOGYAN HASZNÁLD?

  • Nedvesítsd be az arcodat langyos vízzel a termék felvitele előtt.
  • Ezután habosíts fel egy kis mennyiségű tisztítót a tenyeredben, majd tisztítsd meg vele az arcod.
  • Tisztítás után a terméket alaposan öblítsd le az arcodról langyos vízzel.
Összetevők

További információk

Tömeg150 g

Brand

COSRX

A COSRX-et 2013-ban alapította Jeon Sanghoon. Egy év leforgása alatt termékeik nagy feltűnést keltettek a nemzetközi bőrápoló piacon, és az ügyfelek kézzelfogható eredményekről számoltak be. Egyszerű csomagolásuk, a problémamentes formulák és a megfizethető termékek változást hoztak a természetes bőrápolásban. [fe_widget]

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Advanced Snail Mucin Gel Cleanser” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük