Brand:Round Lab

1025 Dokdo Toner

(1 vásárlói értékelés)

 15.48

200 ml

A Round Lab 1025 Dokdo tonere egy kimondottan, alapos hidratálásra kifejlesztett termék, amely emellett gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket. A toner számos nyugtató összetevőt tartalmaz, és fermentált összetevőkben gazdag, hogy bőröd minnél ragyogóbbá váljon.

Készleten (utánrendelhető)

Ezt a hidratáló tonert kimondottan érzékeny bőrre hozták létre, és nem tartalmaz hialuronsavat. Így ez a termék kiváló alternatíva azok számára, akiknek a bőre nehezen tolerálja a hialuronsavat, de mégis alapos hidratálásra vágynak.

Főbb összetevők:

  • Panthenol: Hidratáló, gyulladáscsökkentő hatású provitamin, bőrvédő tulajdonságokkal. Segít megelőzni az irritációt.
  • Allantoin: Nyugtató és sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkező bőrpuhító. Természetesen megtalálható a fekete nadálytőben.
  • Betaine: Cukorrépából származó aminosav. Bőrvédő, hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, pozitív hatással van a bőr vízegyensúlyára.

HOGYAN HASZNÁLD?

A bőrápolási rutinod tisztító lépése után, itass át egy vattakorongot a tonerrel. Finoman töröld át vele az arcod, így felkészítheted a bőröd a rutinod következő lépéseire.

Összetevők

További információk

Tömeg200 g

Brand

Round Lab

A ROUND LAB egy koreai tiszta bőrápoló márka (clean skincare). A brand mindig tiszta és nyers összetevőket választ ki kozmetikumai gyártásához. Ilyen például az Ulleung-szigetet körülvevő mélytengeri víz,  Inje nyírfái vagy a Geomun-szigeten növő zsálya. A ROUND LAB csak egészséges, jótékony összetevőket alkalmaz, gyengéd formuláinak megalkotásakor, amelyek érintkezhetnek a bőrrel. Termékeik egész sora kirobbanó sikereket könyvelhet el a social mediában. A természet tiszteletére törekedve a márka újrahasznosítható papírból készült és ökológikus szójafestékkel nyomtatott csomagolóanyagokat használ. [fe_widget]

1025 Dokdo Toner termékről 1 értékelés

  1. Kinga

    Kellemes állagú toner és jól beszívódik. Nagyon jó áron kaptam itt, ami bónusz. Imádom a Roundlab fényvédőt és ezt a tonert is! A bőröm száraz és érzékeny, a toner nagyon gyengéden hámlaszt. Ajánlom mindenkinek!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük