fbpx
NYÁRINDÍTÓ AKCIÓ
-20% KEDVEZMÉNY
MINDEN TELJES ÁRÚ TERMÉKRE!
-20% KEDVEZMÉNY
NYÁRINDÍTÓ AKCIÓ
MINDEN TELJES ÁRÚ TERMÉKRE!
BEST SELLEREK
MasKO ajándékkártyák
Lepd meg családod és barátaid egy MasKO ajándékkártyával! Szeretteid maguk választják ki azt, ami igazán örömöt szerez nekik. Rengeteg termékünk közül mindenki megtalálja a számára tökéletest.
Útmutató a koreai bőrápoláshoz
Ez a bőrápolási rutin világszerte nagy népszerűségnek örvend, de ha te még kezdő vagy a K-Beauty használók körében, elsőre nehéz lehet átlátni, hogyan kezdj neki!
Mi is az a koreai szépségápolási rutin?
Sokkal több, mint termékek vagy egymást követő lépések összessége. A koreai szépségápolási rutin egy filozófia, amely magában foglalja bőröd megfelelő hidratálását és táplálását.
REVITALIZÁLD BŐRÁPOLÁSI RUTINOD!
ÁPRILIS - A ROSACEA TUDATOSSÁG HÓNAPJA
Világszerte megközelítőleg 400 millió ember szenved rosaceában. A Rosacea Tudatosság Hónapjának több mint 30 éve az a célja, hogy edukáljon, felhívja a figyelmet és csökkentse a megbélyegzést ezzel a krónikus és összetett bőrbetegséggel kapcsolatban.
A KULISSZÁK MÖGÖTT: VEDD FEL A HARCOT A RÁNCOKKAL KOREAI MÓDRA
Dél-Korea nem csak a jó marketing és a csodálatos genetika miatt lett a híres “glass skin” hazája. Európában a K-beauty egyet jelent a sima, tiszta, látszólag pórusmentes arcbőrrel – ez azonban egy életen át tartó elköteleződés eredménye a ragyogó, egészséges bőrért. Ne feledd, ez sosem egyetlen csodaterméknek, hanem komplex bőrápolási megoldásoknak köszönhető.
MasKO TERMÉKAJÁNLÓ BLOG
Szeretnéd részletesebben megismerni egyes termékeink működési mechanizmusát? A masKO BLOG-ot pont ezért hoztuk létre, hogy a lehető legtöbb információhoz juthass a koreai bőrápolási termékek világáról, a legfrissebb trendekről és mindenről, ami K-beauty egyenesen a MasKO termékszakértőjétől, Alextől.
banner_1
BŐRÁPOLÁSI QUIZ

Bőrápolási rutinja meg kell feleljen bőre egyedi igényeinek.
Töltse ki ezt az egyperces kvízt, amely a konzultációnk során feltett kérdésekre épül.
A quiz végén megtudhatja, melyek azok a termékek, melyek tökéletesek az Ön bőrtípusához.

KÖVESS MINKET INSTAGRAMON!
@maskohungary
0