fbpx
A COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence értékelése

Mi ez?

Ha eddig nem tudtál volna róla, ez a K-Beauty világának egyik legkeresettebb terméke. Ez az esszencia kultikus státuszt ért el, pedig alapvetően egy hidratáló arcápolóról van szó, 100 ml-es pumpás flakonban.

Mit csinál?

Szóval, ha nem ismered ezt a termékkategóriát, a COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence az, amit a koreaiak csak “esszenciának” neveznek.

Az esszenciákat úgy tervezték, hogy nagy dózisú aktív összetevőket juttassanak a bőr mélyébe. Rengeteg különböző típusú koreai szépségesszencia létezik, így bátran válogathatsz a bőröd igényeinek megfelelően. Ha az év különböző időszakaiban más-más bőrproblémáid vannak, váltogathatod az esszenciákat.

A COSRX Snail Mucin Essence esetében a márka azt állítja, hogy elősegíti a bőr megújulását, segít a pattanásokat eltüntetni, és tápanyagokkal látja el a sérült bőrt.

Hogyan tudod használni?

A többi koreai esszenciához hasonlóan ezt is az arc tisztítása és tonizálása után, de a szérumok és hidratálók felvitele előtt használjuk.

Bőröd igényeitől függően beépítheted a csiganyál esszenciát a reggeli és esti rutinodba is.

Milyen eredményekre számíthatsz a használat után?

Ha sérült a bőröd védőrétege esetleg pattanásaid vannak, a csiganyál esszencia segíteni fog a helyreállításában.

Azt tapasztaltam, hogy aknés hegek, napkárosodott bőr és egyenetlen bőrtónus esetén is hatásos. Ennek az az oka, hogy a csiganyál nagy mennyiségű antioxidánst, fehérjét és elasztint tartalmaz.

Amennyiben a bőröd az enyémhez hasonló (zsíros+érzékeny), akkor a legnagyobb változás nálad is a bőr barrier helyreállítása lesz.

Mit tartalmaz?

A COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence teljes összetevőlista tartalma:

“Snail Secretion Filtrate, Betaine, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Arginine, Allantoin, Ethyl Hexanediol, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Phenoxyethanol”

A fő összetevő a csiganyál szűrlet, amely egy remek, bőrbarát hatóanyag. Ez a termék 96%-ban csiganyálat tartalmaz, innen ered a neve is.

A betain egy gyengéd hidratáló összetevő, amely a bőrben és a testben természetes úton is előfordul. Ez egy ozmolitként ismert, olyan összetevő, amely segít a bőrnek alkalmazkodni a nedvesség változásához, és fenntartani annak egyensúlyát.

Egy másik hatóanyag az allantoin, egy természetes összetevő, amelyet fekete nadálytő gyökeréből vonnak ki. Kifejezetten olyan hatóanyag ez, amely nyugtatja és védi a bőrt.

A termék nem tartalmaz olyan összetevőket, mint parabének, szulfátok és alkohol.

Mit tapasztalhatsz miközben használod a terméket?

A legnagyobb eredmény, amit észrevettem a COSRX Snail Mucin Power Essence bőrápolási rutinomba való beépítése után, az egy egészségesebb bőrkép. A bőröm hidratáltabbnak és puhábbnak tűnt, és nem volt olyan hajlamos a kiszáradásra.

Így mindig a termék után nyúlok, amikor a bőröm érzékeny.

Záró akkord?

Ez az egyik legjobb K-Beauty termékem, és ezt az esszenciához kapom elő, ha a bőröm érzékeny. A csiganyál szűrlet gyengédsége és bőrhelyreállító hatásai elképesztőek. Sok más emberhez hasonlóan én is hezitáltam, hogy az arcomra „csiga trutyit” kenjek, de mint kiderült, egy nagyon jó dologról maradtam le!

A viccet félretéve, ez a termék nem ok nélkül került be a K-Beauty kozmetikumok krémjébe, és nagyszerű kiegészítője minden rutinnak.

 

Felkeltettük az érdeklődésed ezzel a termékkel kapcsolatban?

Úgy gondolod, hogy nem hiányozhat a bőrápolási rutinodból, szerezd be!

COSRX
Advanced Snail 96 Mucin
Power Essence

Kíváncsi vagy egyéb csigás Kbeauty termékekre?

Ha más csiganyálat tartalmazó termékek is érdekelnek, próbáld ki ezt:

COSRX
Snail Peptide
Eye Cream
0