fbpx
Április - A Rosacea Tudatosság Hónapja

Világszerte megközelítőleg 400 millió ember szenved rosaceában. A Rosacea Tudatosság Hónapjának több mint 30 éve az a célja, hogy edukáljon, felhívja a figyelmet és csökkentse a megbélyegzést ezzel a krónikus és összetett bőrbetegséggel kapcsolatban.

A 2024-es Rosacea Tudatosság Hónap alkalmából, a MasKO, a bőrápolás fontosságára hívja fel a figyelmet a rosacea kezelésében.

A Rosacea Essential Boxot termékszakértőnk gondosan választotta ki, hogy az tartalmazza magas koncentrációjú termékek gyengéd formuláinak tökéletes kombinációját, amelyek megnyugtatják az érzékeny bőrt, miközben helyreállítják és megerősítik a bőr védőrétegét.

A felsorolt termékek jó alapot adnak a rutinodhoz, akár kezdő vagy a koreai bőrápolásban, akár rajongó, aki valami hatékonyat és újat keres. A csomagban található kötelező elemek azonban hagynak némi teret, hogy személyre szabhasd a rutinod más szuper termékekkel is. Nem tudod, hogy mivel lehetne még komplexebb a rutinod? Olvass tovább, hogy megtudd, milyen egyéb termékeket ajánlunk a rosacea kezelésére.

Egészítsd ki a rutinod!

Az ampulla, a hidratáló és a fényvédő elengedhetetlenek a rosacea kezelésében. Azonban teljesen érthető, ha felteszed magadban a kérdést: „Milyen egyéb termékekkel tehetem még hatékonyabbá a rutinom?”. Ezért termékszakértőnk ​​további csodálatos termékeket állított össze, hogy teljessé tegyék rosacea rutinod. Tekintsd meg az ajánlásait:

Tisztítók

Skin 1004
Madagascar Centella Ampoule Foam
Ma:nyo
Pure Cleansing Oil

Tonerek

Skin 1004
Madagascar Centella Probio-Cica Essence Toner
Anua
Heartleaf 77% Soothing Toner

Szérumok

Beauty of Joseon
Calming Serum – Green Tea + Panthenol
Anua
Heartleaf 80% Moisture Soothing Ampoule

Az akció 2024. április 30-ig él.
A csomag ára: 19 990 Ft (22 070 Ft helyett)

0