fbpx
A ginzeng, a tradicionális koreai szépészet fontos szimbóluma

A <Donguibogam>, a Csoszon-dinasztia korából származó orvosi könyv szerint a ginzenget különféle receptúrákban használták, és „istentől származó gyógynövénynek” nevezték. A ginzeng egészségügyi előnyeit még ma is számos tanulmány bizonyítja.

Ha olyan bőrproblémáid vannak, mint például a ráncok megjelenése, a bőröd rugalmasságának csökkenése, érzékenység stb., javaslom, hogy próbáld ki a ginzenget tartalmazó termékeinket.

Íme a Beauty Of Joseon ginzenget tartalmazó termékcsaládja.

✔️ Dynasty krém

A Beauty of Joseon első termékeként már régóta kedvelt Dynasty krém hosszan tartó hidratálást és táplálást biztosít a bőrnek. 29% rizskorpa vizet és 5% ginzeng gyökérvizet tartalmaz, amelyek hatékonyak a sötét foltok eltüntetésére, valamint a bőr hidratálására és táplálására.

✔️ Ginseng Essence Water

A ginzeng esszencia víz, amely 80% ginzeng vizet tartalmaz, gazdag tápanyagokban és nedvességet biztosít, ami magának a ginzeng növénynek is a jellemző hatása. Tisztítás után használd az esszenciát és enyhén paskold a bőrödbe, hogy jobban felszívódjon.

✔️ Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin

63% ginzeng vizet tartalmaz, hogy gyorsan hidratálja a bőröd. A csigamucin hatékonyan védi a sérült bőrt és javítja annak rugalmasságát.

✔️ Ginseng Cleansing Oil 

Ez a könnyű formula megtisztítja a bőröd minden szennyeződéstől és sminkmaradványtól. 0,1% ginzengmag olajat tartalmaz.

Érezd a ginzeng természetes aromáját, amely ellazítja tested és lelked!

Felkeltettük az érdeklődésed ezekkel a termékkel kapcsolatban?

Úgy gondolod, hogy nem hiányozhat a bőrápolási rutinodból, szerezd be őket!

Beauty of Joseon
Beauty of Joseon Ginseng Line Routine
0