Relief Sun Aqua-Fresh: Rice + B5 (SPF50+ PA++++) – 50 ml

6 490 Ft

50 ml

Azoknak, akik szerették a Relief Sun-t, de egy kicsit túl testesnek találták, bemutatjuk a Relief Sun Aqua-Fresh-t. Ez az új formula rizsmag vízzel és panthenollal készült, hogy frissítő hidratálást biztosítson, miközben megvédi a bőrt a káros UV-sugaraktól és a környezeti stresszhatásoktól. Azok számára tervezték, akik jobban szeretik az áttetsző, zsírmentes finisht. A Relief Sun Aqua-Fresh ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint az eredeti Relief Sun—nincs fehér réteg, nincs ragacsosság—emellett fokozott hidratálást és gyorsan felszívódó, harmatos finisht biztosít.

Csak 8 maradt készleten (utánrendelhető)

Hidratáló és nyugtató UV-védelem

Tápláló rizsmag vízzel és nyugtató panthenollal gazdagítva, ez a fényvédő nem csak védi, hanem revitalizálja is az UV-sugárzás és a hő által terhelt bőrt.

Gyorsan felszívódó lotion textúra

Akárcsak az eredeti Relief Sun, az Aqua-fresh is egy vizes, gyorsan felszívódó textúrát kínál, amely könnyedén eloszlik a bőrön anélkül, hogy fehér réteget vagy zsíros érzetet hagyna maga után. A könnyű formula üde frissességet biztosít, még több réteg felvitele esetén is.

Textúra

Ez a fényvédő hidratáló, lotion-szerű állagot kínál, amely simán felvihető, friss és kényelmes érzést hagy a bőrön, fehér réteg vagy kékes árnyalat nélkül.

Fő összetevők:

Rizsmag víz (30%) 

Egy megbecsült szépségápolási összetevő, a rizs tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal, amelyek segítenek helyreállítani a bőr természetes egészségét, tisztává és ragyogóvá téve azt.

Panthenol (B5-vitamin)

Kiváló hidratáló és nyugtató tulajdonságairól ismert, a panthenol erősíti a bőr nedvességvédő gátját és megnyugtatja az UV-sugarak és környezeti tényezők által irritált bőrt.

Tapasztald meg a hidratálás és a védelem tökéletes egyensúlyát a Relief Sun Aqua-fresh segítségével, amelyet azoknak terveztek, akik könnyű, harmatos finisht keresnek anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a fényvédelem terén.


HOGYAN HASZNÁLD?

Egyenletesen vidd fel az arcra, testre, vagy más olyan területekre, amelyek napsugárzás elleni védelmet igényelnek. Tedd ezt minimum 15 perccel szabadban való tartózkodás előtt.

Ismételd meg 2-3 óránként a termék felvitelét a maximális fényvédelem érdekében.

Összetevők

További információk

Tömeg50 g

Brand

Beauty of Joseon

A dél-koreai Beauty of Joseon márkát a Csoszon-dinasztia korabeli nők ihlették, akik a szépségük kvintesszenciáját mindig is a bőrre alapozták. A márka „hanbang” (hagyományos koreai orvoslásból származó) összetevőket, például ginzenget, mungóbabot vagy rizst használ, és olyan termékeket hoz létre, amelyek hatékonyak és egyben gyengédek is a bőr számára. [fe_widget]

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Relief Sun Aqua-Fresh: Rice + B5 (SPF50+ PA++++) – 50 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük